enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3780
EURO
34,7386
ALTIN
2.435,18
BIST
10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47

Kahramanmaraş İstanbul seferi iptal edildi!

Yoğun kar yağışının etkilediği alanlardan birisi de uçak seferleri oldu. Bugün Kahramanmaraş’tan kalkacak olan 16:35 uçağı seferi iptal edildi.

Kahramanmaraş İstanbul seferi iptal edildi!
A+
A-

İstanbul genelinde etkisini gösteren kar yağışlı hava, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’dan uçuşların yapılmasına engel oluyor. THY, Anadolu Jet ve Pegasus tarafından iptal edilen uçak seferleri hakkında bilgi notu paylaşıldı. Bu noktada, iptal edilen uçuşları sorgulama ekranı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. 

THY İPTAL SEFERLERİ ARTIYOR!

İstanbul’da etkili olan ve bu akşam şiddetini artırması beklenen kar yağışı nedeniyle uçak seferlerinde de iptaller artıyor.

THY’den alınan bilgiye göre, MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereği iptal edilen uçuş sayısı 357’ye ulaştı.

THY, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise bugün plânlanan 32 iç hat uçuşunu daha iptal etti.

Böylelikle toplam iptal edilen uçuş sayısı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 50 oldu.

Kahramanmaraş’tan kalkacak olan 16:35 uçuşu da bunlardan birisi olarak kayıtlara geçti. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.