enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4096
EURO
34,8029
ALTIN
2.435,92
BIST
9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Tuğba Özay Kahramanmaraş’ta ki anısını kahkaha ile paylaştı!

Kahramanmaraş’ta çekimleri yapılan Külahıma Anlat sinema filmi için kente gelen Tuğba Özay, sosyal medyadan kentte yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.

Tuğba Özay Kahramanmaraş’ta ki anısını kahkaha ile paylaştı!
A+
A-

Aralık ayında çekimleri yapılan film için Kahramanmaraş’ta bulunan Tuğba Özay, instagram hesabında paylaştığı videoda kahkahalara boğuldu.

Asistanı Elif ile birlikte ayna karşısında video çeken Özay, girdikleri bir mağazada beğendikleri bir elbisenin son iki bedeninin kaldığını ve bunun birinin kendisine, diğerinin ise asistanına olduğunu anlattı.

Bol kahkaha ile çekilen videoda, “Kahramanmaraş’a gelip iki tane elbise bulan ve sadece son iki tanesi kalmış, biri 44 beden diğeri 38 beden bir biz varız. Ay kalpli kalpli. Ay çok güldük, ne zaman çok gülsek başımıza bir şey gelecek.” diye paylaştı.  

Videoyu izlemek için tıklayın:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.